Yazılar

Patlıcan Musakka
31.07.2021 09:46
Patlıcan Musakka
Patlıcan Musakka en lezzetli nasıl yapılır?
Yayla Çorbası
30.07.2021 08:19
Yayla Çorbası
En lezzetli Yayla Çorbası nasıl yapılır?
Kısır
29.07.2021 08:54
Kısır
Kısır nasıl yapılır?
Et Sote
28.07.2021 17:22
Et Sote
Et Sote nasıl yapılır?
Tarhana Çorbası
27.07.2021 12:01
Tarhana Çorbası
Tarhana Çorbası nasıl yapılır?
Sodalı Kabak Kızartma
27.07.2021 11:56
Sodalı Kabak Kızartma
En güzel kabak kızartması nasıl yapılır?
İslim Kebabı
13.07.2021 16:09
İslim Kebabı
Usta aşçılarımızdan İslim Kebabı Tarifi
Ekşili Soğan Dolması
12.07.2021 11:59
Ekşili Soğan Dolması
Soğan dolması pişince ocağın altını kapatın ve dolmaların tencerede dinlenmesini sağlayın. 20-25 dakika sonra servis tabağına alarak servis yapın.
Kaşarlı Sucuklu Milföy Simit
08.07.2021 16:50
Kaşarlı Sucuklu Milföy Simit
Usta aşçılarımızdan Milföy Tarifi
Etli Kuru Fasulye
07.07.2021 17:52
Etli Kuru Fasulye
Etli Kuru Fasulye Tarifi
Macar Kebabı
07.07.2021 17:33
Macar Kebabı
Macar Kebabı Nasıl Yapılır?
Fırında Patlıcan Kebabı
06.07.2021 11:10
Fırında Patlıcan Kebabı
Patlıcan Kebabı Fırında Nasıl Yapılır?
Acur Dolması
03.07.2021 08:15
Acur Dolması
Daha acı sevenler kıyma karışımına arzu ettikleri miktarda pul biber ya da isot da ekleyebilirler. Daha ekşi sevenler ise nar ekşisinin veya limon suyunun miktarını 1’er yemek kaşığı olarak değiştirebilirler. Antepte bu dolma bıçak kıymasından yapılmaktadır. Sizin ya da kasabınızın böyle bir mahareti varsa mutlaka bıçak kıymasıyla deneyin. İç harcını 1 gece önceden hazırlayıp gece boyunca buzdolabında dinlendirirseniz yağını ve baharatların çekerek daha da lezzetli bir hale gelir.
Zeytinyağlı Biber Dolması
03.07.2021 08:07
Zeytinyağlı Biber Dolması
Zeytinyağlı bir içle hafif bir dolma, ılık olarak yanında soğuk bir yoğurtla veya soğuk olarak bir bardak çay ile çok güzel bir yazlık yemek olur. İşte zeytinyağlı dolmamızın tarifi...
Yoğurtlu Pirinç Çorbası
01.07.2021 08:10
Yoğurtlu Pirinç Çorbası
Lezzetli Pirinç Çorbası Tarifi
Acem Çorbası
29.06.2021 11:39
Acem Çorbası
Muhteşem bir yöresel çorba olan Acem çorbası, içerdiği et suyu, nohut, şehriye, yeşil mercimeği v.s mutlaka denenmesi gereken bir çorba
Yuvalama Tarifi
29.06.2021 11:36
Yuvalama Tarifi
Usta aşçılarımızdan Antep Usülü Yuvalama Tarifi
Ezogelin Çorbası
29.06.2021 11:28
Ezogelin Çorbası
çorbayı sıcak servis edin.
Kömbe
25.06.2021 15:02
Kömbe
Yaklaşık 1 hafta tazeliğini korur.
İçli Köfte
25.06.2021 11:24
İçli Köfte
Malzemeler İç malzemesi ½ kg orta yağlı kıyma 750 gr kuru soğan 150 gr kıyılmış ceviz 1 çay bardağı antep fıstığı 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı toz karabiber 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
Yükleniyor...